Migren Ağrılarına Kesin Çözüm Bulundu

Dünyada  baş ağrısı çekmeyen insan yok denilebilecek kadar azdır.Baş ağrısı çektiğimizde de ağrı kesici kullanmayan insa yok denilebilecek kadar azdır. Bazı baş ağrıları vardır ki ağrı kesici kullanırsınız ama geçmez.
Bazen kalabalık ortama girersiniz yada çok gürültülü bir ortama, göz kapakları ağırlaşır ve gözünüzden başınıza doğru şiddetli bir ağrı oluşur.hemen karanlık  ve sesiz bir ortamda kalmak istersiniz sanki başınızın bir nebze olsun ağrısı hafifler , hemen uyuyabilirseniz bir ihtimal sabah kaltığınızda ağrınız kalmamış ve başınızda çıldırtıcı bir zonklamayla uyanırsınız bu belirtileri yaşıyorsanız migreniniz var demektir.

bilindiği üzere bayanlarda çok karşılaşılan migrene nasıl kapılıyoruz . ergenlik döneminde erkek yada kadınların tum duygularını bir arada yaşaması ve tum duyguların bir birini tetiklemesi aynı anda bir çok şeyi düşünmek yetersiz ve düzensiz beselenmek ,gereginden fazala uyku yada az uyku,çağın hastalı stres ...v.b gibi bir çok nedenin birleşmesiyle feci baş ağrısı çekiyorum denilen migrenin temelleri atılmaktadır.
Genç yaşlarda migren başlangıcı olan insanlar 30-40 yaşlarında daha şiddetli ağrılar çektiginde öncelikle baş ağrısının tanısını tümör olark düşünmekte ve sonrasında aslında migrenin vuku bulduğu gözlenmektedir.

ağrıda her derde deva olan sıddık demirin bulduğu ilaç migreni olan hastalara da şifa oluyor.
sıddık demirin yapmış olduğu bitkisel ilacı migreni olan ve bir çok doktora gidip tedaviye cevap vermeyen insanlar bile şifasını görmeye devam ediyor

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı